Turen går til     Dresden

Med det allerbedste i Dresden og omegn

Dresden, Sachsens hovedstad, ligger meget smukt ved Elben, og bliver også kaldt for Elbens Firenze. De fleste historiske bygningsværker er fra fyrst August den stærkes tid i 1700-tallet, og er genopbygget efter krigens ødelæggelser.

Dresden.jpg

Dag 1. Efter opsamlingen kører vi mod hotellet. Ved ankomsten til hotellet tager den dansktalende rejseleder imod gruppen hvorefter der vil blive serveret aftensmad med 1 stk. drikke vare.

Dag 2. Gruppen kan den første dag sove længe og kl. 09.45 kører gæsterne den korte tur til Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående ”Panometer”. Her opleves et panorama i musik og billeder fra fortiden. Gruppen fortsætter til ”Theaterplatz” hvor bl.a. den verdensberømte Semperopera ligger. Rejselederen tager gæsterne med på en kortere byvandring som ender med besøg i Frauenkirche. Kl. 12.30 spises frokost inkl. 1 stk. drikke vare i Dresdens smukkeste hvælving-restaurant: ”Pulver Turm” der ligger tæt ved Frauenkirche. Efter frokost er resten af eftermiddagen til gæsternes egen disposition. Aftensmaden med 1 stk. drikke vare fra kl. 18.

Dag 3. Kl. 09 starter vi mod byen Königstein, hvor gæsterne stiger ombord på en hjuldamper som sejler gruppen forbi de smukke klippeformationer i ”Sachsisk Schweiz”. Under sejlturen serveres kaffe. Vi lægger til kaj i byen Wehlen og kører til Tysklands berømteste udsigtspunkt på Bastei klipperne. Kl. 12 serveres frokost inkl. 1 stk. drikke vare i udsigtsrestauranten på Bastei. Fra Bastei fortsættes til ”Dresden Terrasse” hvor vi med et kabeltrukket tog kører op til en udsigtsrestaurant, hvor der serveres eftermiddagskaffe med kage. Kl. 15.30 returnerer vi med kabeltogbanen og ca. kl. 16.15 er gruppen tilbage på hotellet. Aftensmaden med 1 stk. drikke vare fra kl. 18.

Dag 4. Kl. 08.30 kører vi til vinslottet ”Wackerbarth” hvor vi får en rundvisning samt smager på slottes vinproduktion. Turen fortsættes til Moritzburg, hvor gruppen ved ankomsten stiger om i hestevogne til en times pragtfuld hestvogntur rundt om slottet og søen. Kl. 12 spises frokost inkl. 1 stk. drikke vare i restaurant ”Bärenhaus” direkte ved slottet. Der bliver mulighed for gæsterne til at gå lidt rundt på slotsøen. Kl. 14 kører gruppen tilbage til Dresden og resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmaden med 1 stk. drikke vare fra kl. 18.

Dag 5. Efter indtagelse af den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen mod Danmark.

Denne 5 dags tur er et forslag som kan benyttes, eller de kan kontakte os, og få os til at lave et forslag på 4 eller 6 dag eller som passer lige til jeres ønske.

Rejse M. 5 dage.  Priser fra pr. person i db værelse 

Hotel ***

Pris v/ 30 personer fra

4,295.- 

Pris v/ 40 personer fra

3,995.- 

Pris v/ 50 personer fra

3.795.- 

Enkeltværelse tillæg

 600.-

 I overstående. priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel m. 4 x overnatninger 4 x aftensmad 3 x frokost, 1 x eftermiddags kaffe, samt 1 stk. drikke vare til alle frokoster og aftensmad, 3 x dagsudflugter med dansk talende guideKontakt os uforpligtende vedr. Dresden
Jeg ønsker:
   
By: Dresden
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com