Turen går til     Bornholm
 
Bornholm   -   Østersøens perle

Bornholm, Bornholm, Bornholm du er min dejlige ferie Ø, sangstroferne vi har hørt mange gange, passer godt nok. Bornholm er en Ø som mange har besøgt igen og igen. Det er ikke uden grund at den har fået navnet `Østersøens perle´. Turen til Bornholm er krydret med en smuk natur med meget varieret terræn af forrevne klipper, hvide sandstrande og skove. Hvor lokale guide fortæller om Øen og sagn. Vi skal også ud og smage de populære `røgede Bornholmer sild´.

Bornholm.jpg

1. Dag:   Vi laver opsamling fra Jylland, Fyn og Sjælland via Øresundsbroen. Herefter gennem Skåne til Ystad. Efter ankost til Rønne er der ca. 30 min. Kørsel til vores Hotel hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. Dag:   Efter morgenmaden følger vi østkysten til Svannike til landets mindste købstad. Efter en lille byrundtur til fods er der lejlighed til at besøge et lille galleri eller et glasrøgeri m.m. Der vil være mulighed for frokost i byens bryggeri, et ombygget pakhus. Vi forsætter til Næksø og Sorgenbæk, hvor vi vender øens sydspids ved Duddeåred kendt for sin fine bade strand. Turen nord på går langs vestkysten, til Hammershus som er Nordens største borgruin. Som ligger på en 75 m. Høj klippe der næsten hæver sig lodret over Østersøen. Her efter se vi hammers havn. Hvor efter turen går til bage mod vores hotel hvor aftensmaden venter.

3. Dag:    Efter morgenmaden køre vi til Østerlars rundkirke, den største af Bornholms rundkirker, bygget som forsvars kirke i 1100-tallet. Her efter kør vi til Almindingen, øens smukke skov område. Hvor vi finder ruinen af Lilleborg og rytterknægten, Bornholms højeste punkt. Vi forsætter gennem Klemensker til Hasle, her holder vi pause røgeriet med tilhørerne museum. Vi krydser igen øen gennem Rutsker og Olsker til Allinge hvor vi holder pause, med mulighed for at besøge et lysstøberi eller en spasertur ved havnen.

4. Dag:   Forlader vi vores hotel efter morgenmaden, og på vej til Rønne besøger vi Åkirke by, den eneste købstad som ikke har en havn, her vil der blive et lille op hold hvor efter vi forsætter til Rønne, Hvor der vil være tid til at spise frokost og tid til at se lidt på byen. Inden vi forlader Bornholm sidst på eftermiddagen med færge til Ystad og hjemkomst sidst på aftenen.

Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker.

5 Dage. Priser fra pr. person i dobbelt værelse.

Hotel****

Priser v/ 30-36 personer

?

Priser v/ 37-43 personer

?

Priser v/ 44-50 personer

?

Enkeltværelse tillæg

?

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, og hotel m. 4 x overnatninger,

Hotel Hammersø

Bornholm - Hotel.jpgHotel Hammersø er billigende i den imponerende natur mellem langebjergs bakker og Hammerens granitmassiv, og som ligger direkte ud til Danmarks eneste fjeldsø nemlig Hammersø. Da Hotel Hammersø er beliggende i sådan en storslåede natur på alle sider, er der god mulighed for vandreture, til f.eks. Hammershus ruin, det arbejdende stenmuseum og moseløkken m.m. Der er kun få min. gang til den lille idylliske turistby Sandvig. Som blandt andet kan byde på en dejlig badestrand med beach-volly og legeplads, tennisbaner, minigolf, diverse cafeer, restauranter og små butikker samt den maleriske lille havn. Alle hotellets værelser er med bad, toilet og sat.-tv

 

 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Bornholm
Jeg ønsker:
   
By: Bornholm
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com