Turen går til      Stettin    

Spar Rejser har nu i nogle år arrangeret rejser dertil, og Stettin er efterhånden blevet en by man rejser til hele året. Stettin ligger i det nordvestlige hjørne af Polen og den er med sine godt 430.000 indbygger er det Polens 7. største by. Trods byen ligger 65 km. væk fra Østersøen har den et af Europas største handels og havneby. Slottet i Stettin, der er genopført som det så ud i fjortenhundred tallet, er i dag kulturhus med både teater, koncertsal og restaurant. Vis man vil besøger andre kulturelle bygingsværker i polen kan man enten tage og besøge "de Pommerske Fyrsters Slot " som er blevet genopbygget efter anden verdenskrig, eller Sct Jakobs katedralen.

Byen byder også på flere gode spisesteder, natklubber og diskoteker så der er mulighed for at få en hyggelig og billig aften i byen. Mange benytter sig af de fordelagtige indkøbsmuligheder i Polen, og hvis du er til markeder, indkøbscentre og store flotte butiksmiljøer, så er Stettin med dens nyåbnede storcenter Galaxy Centrum shopping center, lige byen for dig. Stettin er et shoppingsparadis og på udvalgte vare bl.a. sko, smykker, rav og tøj er der store besparelser.

 

Du kan også komme på en sejltur på Oder floden, som er en meget spændende og stærkt afvekslende oplevelse. På den smukke sejltur kan man hele tiden opleve kontrasten mellem industri og storbyen på den ene side og en flot og uberørt natur på den anden side.
  

 


Hoteller

Hotel Victoria ***

Hotel Victoria som er et ældre hotel, er godt beliggende i det centrale Stettin. Fra hotellet er der ca. 5 min. gang til den centrale banegård og her fra går der både busser og sporvogne. På hotellet finder du et af Stettins bedste restauranter Stary Szczecin. I kælderen under hotellet befinder der sig en også en natklub.

Hotel Novotel ****

Hotel Novotel er placeret i det centrale Stettin, med god beliggenhed med ikke langt til de nærmeste transportmidler med kun ca. 5 min. gang til banegården, hvor der går busser og sporvogne. På hotellet kan du komme på en meget flot restaurant "The Garden Brasserie" med et stort udvalg af Polske og internationale retter. Der er mange faciliteter på hotellet hvor der blandt andet er et fitness center, en swimmingpool, sauna og en jacuzzi.

 

Hotel Radisson ****

Radisson SAS hotel ligger centralt placeret i byens kulturelle og forretningsmæssige hjerte. Hotellet kan tilbyde førsteklasses morderne faciliteter. Hotellets "Renaissance Restaurant" er et af de bedre restauranter i Stettin. Radisson SAS hotel kan også tilbyde mod betaling et fuldudstyrede fitness center, med opvarmet pool, fitnessudstyr, sauna, solarium og massagefaciliteter. Hotellet laver både bil leje og taxi arrangerer direkte fra hotellet.

 

Tilbage til toppen. 

  

 Kontakt os uforpligtende vedr. Stettin
Jeg ønsker:
   
By: Stettin
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com