Skiferie      Jasna - Slovakiet  


Spar Rejser tilbyder nu ski rejser til Jasna i Slovakiet. Et ØSTEUROPÆISK SKI-PARADIS.

Jasna er det mest populære ski område i Slovakiet og måske i hele Østeuropa. I Jasna finder du vinterens bedste ski tilbud, med morderne ski anlæg med stor kapacitet og slovakkernes gæstfrihed kombinerede nu med de lave priser, gør ikke stedet mere populært. Med et liftsystem der går fra 1000-2300 m. af her skiløb for enhver smag med ca. 100 km. Alpin samt halfpipe til snowboard.

For os danskere er Østeuropa måske ikke kendt som ski-destination. Men i Østeuropa har man længe kendt til Jasna i Slovakiet, som kan konkurrere med skisportsstederne i Østrig og Frankrig. For Jasna har det hele. Pister fra begyndere til øvede, snowboardpark, halfpipe, quaterpipe, afterskiing samt masser af alternative aktiviteter, såsom kite-skiing, isklatring, badeland, isgrotter, og meget meget mere. Hertil kommer de fantastiske lave priser.

Byen Liptovsky Mikulas. findes der masser af butikker hvor man kan købe al fra sportsudstyr til krystal, souvenirs. Butikkerne har åben til kl. 19.00, byen har desuden mange gode restauranter og en god middag kan købes fra 40 til 100 en ½ l. fadøl fra 10-15 kr.  fra Hotel Steve til vort skisted er der ca. 10 km

 
   
   
   
   


Jasna tilbyder ligeledes indkvartering i høj kvalitet. SPAR Rejser  tilbyder følgende hoteller:
 
 
Skiferie Jasna 
 
 
Leje af udstyr 5 & 6 dage i billigst kategori af Carwing, Ski, Støvler & Stave.
 
 
 
Fra hotel Steve og Hotel Bowling vil der være skibus kl. 08.30 til Jasna Nizke Tatry. Der vil være retur til hotellerne kl. 16.30.
 
 
 
Penzion Bowling***
Penzion bowling er et populært valg blandt ungdomsrejsende. Alle værelser er med eget bad/toilet, køleskab, satellit tv og pengeboks. Hotellet har køkken som gæsterne kan benytte og i receptionen er der bowlingbaner og bardisk. Daglig bus og taxa til lifterne. Morgenmad er inkl. i prisen.
 
 
 

Hotel Steve***
Hotellet er beliggende i centrum af Liptovský Mikulás. Værelserne er pæne med eget toilet/bad, farve tv og enkelte med Jacuzzi. Hotellet kan derudover tilbyde telefon, Internet, fax, billeje, vask, massage og har børnesenge. Daglig bus eller taxa til lifterne. Morgenmad er inkl. i prisen. 
 
 
 
 
Tatralandia Aquapark**
Lokaliseret lige ved siden af Centraleuropas største vandland, Tatralandia . er hytterne velegnet til børnefamilier. Hytterne og lejlighederne er udstyret med køkken og bad. I hyttebyen findes købmand, restauranter, bowling, bordtennis, m.m. For kr. 200 pr. person kan man desuden tilføje entre til Aquaparken i 5 dage. Oplys gerne om dette ønskes ved bookning.
 
 
 
Hotel Druzba 3***
I 1200 m. har Hotel Druzba en perfekt beliggenhed direkte på pisten. Alle værelser har toilet/bad, telefon og satellit tv. Enkelte deluxe lejligheder er dertil indrettet med pejs. Hoteller tilbyder ski-udlejning. Hotellet rummer desuden en udsøgt restaurant, vinkælder, bar, helsecenter med swimmingpool, jacuzzi, fitnessudstyr, sauna og massage. Morgenmad er inkl. i prisen.
 
 


Kontakt os uforpligtende vedr. Jasna - Skiferie
Jeg ønsker:
   
By: Jasna - Skiferie
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com