Turen Går til     Gdansk

Gdansk - En spændende by

Oplev den gamle Handelsby ved Østersøen. Byens historie går tilbage til 800-tallet, for beliggenheden ved Wisla-floden udmunding, gjorde byen til Polens vigtigste handelsby. Kom senere med i Hanse forbundet og dominerede handelen i Østersøen.

Gdansk.jpg

1. Dag: Efter opsamlingen køre vi mod Gedser - Rostock via Stettin til Gdansk. Forventet ankomst til hotellet sidst på aften.

2. Dag: Byruntur til fods, her ser vi naturligvis solidaritetsmonumentet, der blev rejst af arbejderne på Lenin-værftet efter opstanden i 1970 og Brygida kirken, der blev kendt som Lech Walseas kirke, og som bla.a. rumemr et Kapel for Solidaritet. Besøg også Mariakirken, der er en af Europas største med plads til 2500 mennesker. Her er der også mulighed for at se udover byen Gdansk, hvis man tager trapperne op til platformen i det 80 meter høje kirketårn. Katedralen i Oliwa nord for byen rummer et af landets mest berømte orgler. Det er et besøg værd. Som tilfældet var med de fleste Polske byer, medførte opstanden i 1945 en næsten total ødelæggelse af Gdansk. Den gammel bydel er dog genopført, og her finder man blant andet mange spændende spisesteder med gamle polske retter på menuen. Besøg restauranten Pod Lososiem med historie tilbage til 1704.

3. Dag: Besøger vi Malbork hvor det tidligere sæde af korsriddermesteren, Malbork afspejler rigtig godt den polske-tyske historie, som lægger rødder til konflikterne mellem de to nationer, som har præget historien.

4. Dag: Efter morgenmaden køre vi mod Stettin hvor vi holder en middags pause, og herefter mod Rostock til Danmark. Snyd ikke dem selv for denne oplevelse.

Denne 5 dags tur er et forslag som kan benyttes ellers så kontakt os og få os til at lave et forslag som passer lige til jers ønsker.

 

5 dage fra. pr. person i dobbelt værelse.

Hotel***

Pris fra. v/ 30-36 personer

?

Pris fra. v/ 30-36 personer

?

Pris fra. v/ 30-36 personer

?

Enkelt værelse tillæg.

?

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat og hotel*** m. 4 x overnatning og morgenmad,

 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Gdansk
Jeg ønsker:
   
By: Gdansk
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com