Turen Går til     Barlinek

Barlinek - I en smuk natur

Barlinek er en hyggelig provinsby med ca. 15.000 indbyggere beliggende mellem Stettin og Gorzow ikke langt fra den tyske grænse. Området omkring Barlinek er en af de smukkeste af det nordvestlige Polen med skove, bakker og søer. En af dem er Barlinek sø hvor man om sommeren kan komme til at sejle. I byen er der selv små forretninger og små cafeer hvor der kan drikkes og spises for beskedne beløb.

Barlinek.jpg

1. Dag: Efter opsamling kører vi mod Gedser-Rostock og videre mod Stettin og til Barlinek hvor vi er ca. kl. 18.00 herefter er der aftensmad.

2. Dag: Giude bytur i Barlinek, og sejltur på søen varighed ca. 1 time herefter resten af dagen fri. inkl. i prisen.

3. Dag: Udflugt til Gorzov som har ca. 130.000 indbyggere her besøger vi det store marked som ligger langs floden Warta og mulighed for at handle i de mange butikker. Herefter kørere vi til Safariparken i Swieerkocin og besøger Søren Rasmussen fhv. direktør fra Zoo i Aalborg, han har oprettet den første dyrepark i Polen. Sidst på eftermidagen går turen hjem til vort hotel, hvor der er aftensmad og underholding. inkl. i prisen.

4. Dag: Besøger vi det lokale bryggeri i byen Witnica, ca 50 km. Her er der smagsprøver af deres øl. Her spiser vi frokost i bryggeriets restaurant, hvor der serveres frokostbuffet. Herefter tilbage til Barlinek hvor vi har fri resten af dagen til vi skal spise til aften på vort hotel her vil der være optræden med polske børnedansere.

5. Dag: Pakker vi bussen efter morgenmaden og kørere til Stettin hvor vi besøger det store marked. Og med færgen fra Rostock kl. 17.45.

Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag på 4 eller 6 dage, som passer lige til jeres ønsker.

5 Dage Priser fra pr. person i dobbelt værelser

Hotel***

Pris fra v/ 30-36 personer

?

Pris fra v/ 30-36 personer

?

Pris fra v/ 30-36 personer

2,695.-

Enkeltværelse tillæg

500.-

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel m. 4 x overnatninger og morgenmad, 4 x aftensmad, 3 x udflugter,

 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Barlinek
Jeg ønsker:
   
By: Barlinek
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com