Turen Går til     Poznan

Poznan - En spændende og smuk by

Poznan er en smuk gammel by med mange renæssance og barok bygninger. Byen har ca. 750 tusinde indbygger og er en ad landets ældste byer, med mange seværdigheder. der er også mulighed for teater, koncerter m.m.

Poznan.jpg

1. Dag: Efter opsamlingen køre vi mod Gedser - Rostock via Stettin til Poznan. Forventet ankomst til hotellet ca. 19.30. Efter indkvatering er der aftens mad. Resten af aften er fri.

2. Dag: Efter morgenmaden starter vi dagen med en byrundtur til fods i den gamle bydel med de mange renæssance og barok bygninger. Vi ser bla. Polens smukkeste Rådhus fra 1560, som også er kendt for det berømte klokkespil med en "drabelig" kamp mellem 2 geder. Efter byturen er der fri i et par timer og herefter køre vi en rundtur i byen hvor vi ser Palme huset som er det ældste i Polen, da vi er i Polen bør vi se mindst en kirke, da kirken har en meget central placering i polakkernes liv. Vi slutter turen ved Malta søen, en kunstig skabt sø midt i byen. Her holdes der mange sportskonkurrencer.

3. Dag: Efter morgenmad køre vi til Gniezno Polens første hovedstad. Det hele startede her hvor Polens første bispedømme blev placeret. Vi besøger katedralen. Herefter køre vi til Lichen, hvor vi skal opleve Polens største, Europas / største og verdens 11 støreste Basilika. Ubeskrivelig flot bygningsværk. Stedet er ved siden af Czestochowa " Sorte Madonna" Polens største valfartssted. Her kommer milioner af pilgrimme hvert år.

4. Dag: Besøger vi det store marked hvor der handles med alverdens ting, lige fra fødevare til skindtøj. Herefter er dagen fri.

5. Dag: Efter morgenmaden pakker vi vores bus og sætter kurs mod Stettin og til vores færge som sejler os til Danmark.

Denne 5 dages tur er et forslag som kan benyttes ellers så kontakt os og få os til at lave et forslag som passer lige til jers ønsker.

5 dage fra Priser pr. person i dobbelt værelser.

Hotel***

Priser v/ 30-36 personer ?
Priser v/ 30-36 personer ?
Priser v/ 30-36 personer ?
Eneværelse tillæg ?
I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel m. 4 x overnatninger og morgenmad, 1 x byrundtur, 1 x udflugt m. dansktalende guide. 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Poznan
Jeg ønsker:
   
By: Poznan
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com