Turen Går til     Krakow

Krakow - Den gamle konge by

Krakow som tidliger var Polens hovedstad, er ofter blevet kaldt "Polens smukkeste by" og med rette. Gennem sin mere end tusindårige historie har Krakow nemlig været forskånet for krigens nådeløse ødelæggelser. I dag står Krakow som et stort levende museum med helt enestående bygningesværker.

Krakow.jpg

1. Dag: Vi køre fra Danmark tidligt om morgen og er fremme ved vort overnatnings hotel i Berlin ca. kl. 14.00. mulighed for en byrundtur i Berlin hvorefter vi bliver indkvarteret, på vort hotel.

2. Dag: Efter morgenmaden vil der blive et par timer på egen hånd i Berlin, herefter køre vi mod Krakow hvor vi er til sen aftensmad.

3. Dag: Efter morgenmaden skal vi på byrundtur til fods hvor vi bla. skal se kongeslottet Wavel, domkirken med gravpladsen for 37 polske konger, Florians porten (byens hovedindgang) Marie-kirken, det gamle rådhustårn og markeds hallen på torvet m.m. efter byturen er resten af dagen fri.

4. Dag: Efter morgenmaden besøger vi Weileczka saltminen den er ca. 900 år gamel, minen blev lukket for nogle år siden, man kommer ca. 128 m. ned under jorden. I dag er den et underjjordisk museum med en kirke, underjordisk sø, kapeller og skupturer m.m. alt lavet i salt. det er en oplevelse man ikke må gkip af.
Efter minebesøget vil der være mulighed for et besøg i Auschwitz, der er den af mange koncentrationslejre, der i dag står som et af de mest tydelige beviser på jøde-udryddelse og forbrydelse mod menneskeheden.

5. Dag: Efter morgenmaden køre vi til Dunajec Canyon, undervejs besøger vi et marked. Herefter skal vi på tømmerflåde sejlads på Dunajec floden, her sejler vi gennem den flotte Canyon i Pieniny National Park, hvor den vilde og uberørte natur giver os en uforglemmelig oplevelse, i et tempo hvor alle kan være med. Efter sejlturen spiser vi frokost, herefter sætter vi kursen mod vort hotel.

6. Dag: Hjemrejsedagen efter morgenmaden sætter vi kursen mod Danmark, hvor vi køre direkte hjem. Turen til Krakow kan forlænges med 1 dag mere hvor der vil blive en overnatning på hjemturen.

Denne 6 dags tur er et forslag som kan benyttes ellers så kontakt os og få os til at lave et forslag på 5 eller 7 dage, som måske passer bedre til jers ønske.

6 Dage fra Pris pr. person i dobbelt værelse.

Hotel***

Priser v/ 30-36 personer
Priser v/ 37-43 personer  
Priser v/ 44-50 personer  
Eneværelse tillæg  
I overstående priser er inkluderet, bus, færge, moms, vejskat, hotel*** m. 5 x overnatninger og morgenmad, 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Krakow
Jeg ønsker:
   
By: Krakow
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com