Turen Går til     Paris

Paris - Byernes By

Det er ikke uden grund, at Paris kaldes Byerens By. Ingen anden europæisk hovedstad summer sådan af liv og aktivitet på alle tider af døgnet. Forlystelser og kunstnerkvarteret. Montmartre med portrætmalerne og den berømte hvide kirke Sacre Coeur, hvorfra man har en storslået udsigt over Paris. Det er turen for dem som fortrinsvis ønsker at opleve Paris.

Paris.jpg

1. Dag: Efter opsamling køre vi til Rødby færgehavn hvor vi skal med færgen herfra forsætter vi gennem Tyskland forbi Hamburg, Bremen og til vores overnatnings hotel i Tyskland.

2. Dag: Efter morgenmaden forsætter vi videre til Belgien med et kort besøg i Bruxelles herfra videre til Frankrig og det sidste stykke vej til Paris, som vi når sidst på eftermiddagen.

3. Dag: Efter morgenmaden køre vi byrundtur, hvor vi ser en perlerække af de kendte seværdigheder, som Place de la Concorde, Avenue de Champs Elysees, Place Charles de Gaulie, Triumfbuen med graven for den ukendte soldat, vi ser også den danske arkitekt von Speckelsens triumfbue i forstaden La Defence, Eiffeltårnet, Militærakademiet, nogle af de store indkøbscentrer f.eks. Lafayette og Pompidou centret.

4. Dag: Efter morgenmaden køre vi ud til Versailles slottet, hvor Solkongen Ludvig den XIV levede med hele sit hof. Facaden, som vender ud mod den prægtige park, er den mest imponerende del af slottet. Om Aften når mørket sænker sig over Paris, ser vi byen og dens seværdigheder i et helt andet lys. Vi sejler en tur på Seinen der efter køre vi en tur gennem Paris gader forbi nogle af de mest kendte seværdigheder.

5. Dag: Efter morgenmaden besøger vi Monets dejlige have her mødes vi af en velsignet fred og skønhed som næsten ikke er af debbe verden. Her hentede Monet inspiration til mange af sine kendte malerier. Dammen med de hvide åkander og den japanske bro, omgivet af Azalier og piletræer, gør sammen med museet besøget til en stor oplevelse. Efter besøget forsætter vi til La Defense, hvor Otto von Spreckelsens Triumfbue står. Mulighed for shopping i de mange butikker.

6. Dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og forlader Paris kører hjemad gennem Belgien og Tyskland. Hjemkomst sent om aften.

Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker.

OBS! Neden under kan i se det Hotel vi benytter.

Pris v/ 40 personer fra.
Varighed. 6 Dage 7 Dage

 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Paris
Jeg ønsker:
   
By: Paris
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com