Udflugter og en dags ture

Den Gamle By i Århus Legoland
Middelalder Center København
Tycho Brahe Egeskov
Møns Klint Knuthenborg
Bon-Bon Land Stevns Fortet
Rosenborg Slot

Den Gamle By i Århus - En oplevelse

Den gammel By i Aarhus.jpgDen gamle by er en seværdighed i verdensklasse, med historiske bygninger, haver, udstellinger, boliger, butikker og værksteder. Byen er et stort levende museum, så eventyr venter lige rundt om hjørnet. Mød fortidens mennesker og se deres stuer og køkkener eller nyd duften i de gamle haver. Du kan også prøve de gammeldags lege og gå på opdagelse i museets store udstillinger, m.m. Den gamle by er et besøg værd. Efter besøget vil der være mulighed for et par timers shopping i Århus centrum.

Pris v/ 40 personer fra. 445.-  inkl. entre. 
Varighed. ca. 12 timer.

Legoland - Se og oplev den smukke park

Legoland.jpgTag med til Legoland en verden af sjov, fantasi, kreativitet og læring for børn mellem 2 og 12 år og deres familier. Legoland har det hele, de unge kan suse rundt og opleve, mens de ældre kan opleve den smukke have. En hel verden i mini format, der rummer kendte byer og landskaber fra mere end 10 lande. Legoland åbnede for første gang dørene den 7 juni 1968, dengang var parken på 38.000 m2, i dag er den 140.000 m2.

Pris v/ 40 personer fra. 595.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 11 timer.

Middelalder Center - Her er vi tilbage i tiden

Middelalder Center.jpgMiddelaldercentret i Nykøbing F. sender dig 600 år tilbage til "købstaden Sundkøbing" på droning Margrethe den førstes tid. Træd ind i højmiddelalderen unde i den fulde og dramatiske verde, befolket af fa flittige håndværker, kræmmere, gæstgivere, søfolk, riddere og godtfolk. Her ved breden af Guldborgsund er genskabt et autentisk middelaldermiljø med have, huse, værksteder, markedsplads og en turneringsplads, hvor der afholdes ridderturneringer. Sundkøbing er en driftig by, der udvikles stadig nye oplevelser.

Pris v/ 40 personer fra. 395.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

København - Oplev den smukke by

Koebenhavn.jpgKøbenhavn er som alle storbyer travl og lamende, men den har en charme, som kun de færreste storbyer kan prale af. Byen har mange gågader, hyggelige torve og snævre stræder, dette giver den indre by en egen og afslappet atmosfære. Her er også mange seværdigheder, bl.a. Glyptoteket, Nationalmuseet, Rundetårnn Tivoli, Planetariet og Statens Museum for Kunst. Vi kører en byrundtur i det indre København. Turen bringer os til Chrisianshavn og Holmen, forbi Operahuset på Dok øen og tilbage over knippels bro, til byens mange andre seværdigheder, bl.a. Chrisiansborg, Børsen, Amalienborg, Langelinie og Ny boder. Byrundturen slutter ved Nyhavn her bliver der ophold til shopping.

Pris v/ 40 personer fra. 225.-
Varighed. ca. 7 timer.

Tycho Brahe - Oplev himmelrummet

Tycho Brahe.jpgTycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien. Her kan du opleve koosmologien på Jorden! Det var kulminationen af drøm, da Tycho Brahe Planetarim slog dørene op til universet den 1. november 1989. Det hele startede som ægteparret Bodil og Helge Pedersens ide, 6 år tidliger. Deres drøm var at give flere mennesker muligheden for at opleve stjernehimlens skønhed og astronominens fascinerende univers. Efter besøget vil der være mulighed for at gå på shopping tur i det indre København.

Pris v/ 40 personer fra. 345.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

Egeskov - Det smukke slot

Egeskov.jpgIover 450 år har Egeskov ligget smukt placeret i det sydfynske landskab. Navnet Egeskov stammer oprindeligt fra en går af samme navn. I dag er Egeskov kendt som Europas bedst bevarede vandborg. Se nærmere på Egeskovs indre der giver et lille overblik over slottets smukke værelser. Muset har masser af imponerende køretøjer, flyvemaskiner, motorcykler en af Nordeuropas største samlinger af tohjulede fra 1920erne og frem til 70erne. Både udstillingen og den store park er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Pris v/ 40 personer fra. 495.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

Møns Klint - Med den smukke natur

Moens Klint.jpgIgen i år er der masser af nyheder på GeoCenter Møns Klint der ligger på selve Møns klint, midt i det flotte - og til tider barske - natur. Centret er omgivet af den mystiske klinteskov mod syd, vest og nord. Mod øst - kun en snes meter fra bygningen - kommer Møns Klint. Et fald på 100 meter ned til stranden vidner om tiden fra Danmarks fødsel. Vi kan med ro i sindet sige, at I sagtens kan få en hel dag til at gå herude med oplevelser og aktiviteter i naturen og i udstillingen. Vi besøger også klintholm havn og Elmelund kirke på Møn, der har Danmarks ælste kalkmalerier.

Pris v/ 40 personer fra. 395.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 7 timer.

Knuthenborg - Se det vilde liv

Knuthenborg.jpgOplev det vilde liv i knuthenborg Safaripark. Der er sket meget siden Knuthenborg Safaripark - Oprindeligt hed den blot Knuthenborg Park - åbnede den som turistattraktion i slutningen af 1800-tallet. Parken har udviklet sig fra Danmarks største herregårdshave til Nordeuropas største safaripark. Her venter en dag fyldt med gode oplevelser blandt skøn natur og vilde dyr. m.m.

Pris v/ 40 personer fra. 495.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

Bon-Bon Land - Oplevelser for store og små

Hundeprutterne som startede det hele dik deres helt egen hunde-prBonBon-Land.jpgutte-statue, som tager imod gæsterne. Henry Hundeprut som hunde navn står nu på 18 sæson i parken. Bon-Bon Land har fra starten lagt vægt på, at der skulle være oplevelser for hele familien. Det har været målet, at have så mange forlystelsesaktiviteter, at gæsterne ikke kunne nå dem alle på en dag. Parken har 60 forlystelser og aktiviteter. Blandt de mest populære er Bæver-raftingbanen, Vandrotten og Vild Svinet.

Pris v/ 40 personer fra. 395.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 7 timer.

Stevns Fortet - Fra den kolde krig

Stevns fortet.jpgOplev den unikke fæstningsværk fra den kolde krig med 1,6 km gange, 18 meter under jorden. Hør historien på vores guidede ture. Oplev også den smukke natur ved Stevns klint. I begyndelsen af den kolde krig besluttede den danske stat at opbygge et forsvar mod østblokken, så i 1952 påbegyndtes anlæggelsen af Stevns Fortet ved Stevns klint. Selve udgravningen blev fortaget af arbejdere fra hele Stevns. Fortet blev nedlagt i år 2000. Besøget i museet er beregnet til ca. 2 timer, herefter vil der være tid til at se Stevns klint

Pris v/ 40 personer fra. 375.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

Rosenborg Slot - og besøg i Torvehallerne
Rosenborg Slot.jpgRosenborg Slot rummer De Danske Kongers Kronologiske samling med interiører, portrætter og kunsthåndværk fra Christian 4. til Frederik 7. tid. Du kan også opleve Christian 5. gobeliner og besøge skatkammeret, hvor de stærkt bevogtede kronjuveler opbevares. Kongens Have har været åben for publikum siden 1770erne, og er i dag et populært åndehul i København, som hvert år besøges af ca. 3 mio. mennesker. Efter besøget går vi til Torvehallerne på Israels Plads som igen er åben, godt 50 år efter Grønttorvet lukkede.
Pris v/ 40 personer fra. 385.-  inkl. entre.
Varighed. ca. 8 timer.

 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Udflugter og En dags ture
Jeg ønsker:
   
By: Udflugter og En dags ture
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com