Turen går til     Stockholm / Tallinn

Stockholm / Tallinn - Minikrydstogt

Luksus minikrydstogt med Sijla Line. Mød de to smukke, nordiske hovedstæder og Skærgården ved ud og indsejlingen og ikke at forglemme et krydstogt, som de sent vil glemme. Nyd livet ombord og deltag i mange af rederiets tilbud. Her er lækker mad, natklub, danselokale med orkester.

Stockholm-Tallinn.jpg

1. dag: Efter opsamling kører vi over Øresundsbroen og mod Jönköping og her holder vi frokostpause ved søen. Efter frokost køre vi videre langs Vätteren mod Stokholm, med passende pauser undervejs Vi ankommer til vort hotel sidst på eftermiddagen.

2. dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og køre en to timers byrundtur hvor vi ser bl.a. det hævede regalskib “Vasa”, ”Gamla Stan” og Kongeslottet. i Stockholm, efter byrundturen er resten af dagen fri, til vi mødes igen til ombordkørsel. Om bord på båden til Tallinn venter der os en smuk udsejling gennem den svenske skærgård. Med udsigt til de mange småøer, nyder vi en overdådig buffet.
 
3. dag: Efter morgenmad om bord ankommer vi til Tallinn midt på formiddagen og lægger ud med en køretur gennem byen, hvis navn på estisk betyder ”Danskerbyen”. Herefter byrundtur til fods i den gamle bydel. Tallinns historie er spændende, og rejselederen fortæller, mens vi passerer den gamle bymur med de middelalderlige fæstningstårne, Jomfrutårnet, domkirken, opstandelseskirken, den smukke russisk-ortodokse katedral ”Alexander Nevsky”, det gamle rådhus og stedet, hvor Dannebrog faldt ned under Valdemarsslaget i 1219. Gaderne er stejle med toppede brosten.
 
4. dag: Vi pakker bussen efter morgenmaden, og tager på dagens udflugt går med bus ud i byens omegn, hvor vi bl.a. skal se det russiske boligkvarter, Kadriorg-parken med det palads, Peter den Store lod opføre til sin hustru Katarina, skovkirkegården, hvor flere berømtheder ligger begravet, og den verdensberømte sangfestivalplads med plads til 30.000 optrædende og et publikum på 500.000! Herefter skal vi med færgen til Stockholm sidst på eftermiddagen, hvor vi igen nyder en overdådig buffet.
 
5. dag: Efter morgenmad ankommer vi til Stockholm kl. 9.30 og kører retur til Danmark.
 
Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker.
Pris v/ 40 perosner fra.
Varighed.

5 DageKontakt os uforpligtende vedr. Stockholm - Tallinn
Jeg ønsker:
   
By: Stockholm - Tallinn
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com