Turen går til.     Harzen

Allerbedste oplevelsesrejse til en Skøn natur mod masser af historie.               Den gamle kejserby Goslar er en af de skønneste byer i Harzen og derfor forståelig nok på Unescos liste over verdens kulturarv. Selve Harz-regionen er på størrelse med Fyn. Landskabet er meget varieret med bjerge, skove, dybe dale, floder og rislende vandfald samt et væld af charmerende byer.

Harzen.jpg

1. Dag. Efter opsamling kører vi mod Hamborg og forbi Hannover og med passende pauser undervejs vi ankommer til Goslar sidst på eftermiddagen..
2. Dag. Kører vi ind til Goslar, hvor vi skal på en kort byvandring. Her ser vi nærmer på den gamle by ”Altstadt” med ca. 900 bindingsværkshuse, rådhuset og det berømte klokkespild. Efter frokosten kører vi til det historiske bjergværk ”Rammelsberg” der af Unesco er udnævnt til verdens kulturarv. Der er mulighed for at komme ned i minen og her få en spændende underjordisk oplevelse, for dem der ikke har lyst til det, anbefaler vi et besøg i minens museums huse.
3. Dag. Vi besøger den smukke gamle by Wernigerode, med dens flotte bindingsværkshuse og det smukke rådhus. Efter en tid på egen hånd tager vi på togtur med den gamle smalspors veteranbane op ad Bloksbjerg på tysk ”Brocken” til Drej Annen Hohne, hvor bussen venter. Herefter kører vi mod tysklands største dæmning og videre mod hekse bjerget med den smukke udsigt.
4. Dag. Efter morgenmaden kører vi af smukke veje til den sagnomspundne by Thale herfra kan man tage svævebanen til Heksenes danseplads, der ligger højt over byen, her kan man nyde den storslåede udsigt. Her vil der være mulighed for at spise frokost. Herefter kører vi ad snoede veje til Rappbode Talsperre hvor vi ser det mægtige dæmningsanlæg. Her samler man vand i store kunstige søer, som anvendes til fremstilling af strøm og senere som drikkevand. Herefter kører vi til vort hotel hvor aftensmaden venter.
5. Dag. Efter morgenmad og feriedage krydret med oplevelser kørere vi igen mod Danmark.
Denne 5 dags tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os, og få os til at lave et forslag på 4 eller 6 dage eller som passer lige til jeres ønsker.

Rejse H. 5 dage.  Pris fra, pr. person i db. værelse

Hotel ***

Pris v/minimum 30-36 personer fra.

3,985,- 

Pris v/minimum 37-43 personer fra.

3,695.-

Pris v/minimum 44-50 personer fra.

 3,485.- 

Enkeltværelse tillæg

400.- 

I ovestående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel m. 4 x overnatninger 4 x aftensmad 3 x frokost, 3 x eftermiddags kaffe, samt 1 stk. drikke vare til alle frokoster og aftensmaden 3 x dagsudflugter med dansktalende guide.Kontakt os uforpligtende vedr. Harzen
Jeg ønsker:
   
By: Harzen
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com