Turen går til     Berlin

Berlin - Europas nye metropol

Tysklands ny Hovedstad er en fantastisk by. Smuk, fascinerende og charmerende. Er man draget af storbyer, er Berlin bestemt et besøg værd. Så er den tæt på Danmark. Der vil være rig lejlighed til at lære byen nærmere at kende. Hvad enten det er første gang eller et gensyn. Berlin ændrer sig dag for dag. Glem heller ikke de mange kulturelle tilbud, som byen byder på.

Berlin.jpg

Dag 1. Efter opsamling kørere vi mod Berlin med passende pauser undervejs ankommer vi midt på eftermiddagen til vort hotel.

Dag 2. Efter morgenmaden kører vi byrundtur. Vi ser bla. Brandenburger tor, Gedachtniskirche, Europa Center, Unte den Linden, symbolet for delingen af Berlin og senere for genforeningen. Vi skal se Unter den Linden med den smukke Berliner Dom, de nye nordiske ambassader, rester af den berygtede Berliner mur, Rigsdagen, det 365 m. høje fjernsynstårn på Alexanderplatz
 
Dag 3. Formiddagen er til egen disposition. Over middag kører vi til Potsdam. Vi kørere over Glienickerbrucke (spionbroen fra DD-R tiden) og forbi Cecilienhof, slottet der dannede ramme om om Potsdam-konferencen. Her besøger vi det berømte rokokoslot Sans Souci. Slottet ligger i den 3 km2 store park af samme navn. I slotsparken findes flere slotte. Parken er anlagt med fontæner, skulpturer og forskellige haveafsnit bl.a. en siclliansk have. Efter slotsbesøget kører vi til gågaden i Potsdam centrum, hvor vi får tid på egen hånd til evt. at spise aftensmad, inden vi returnerer til vort hotel. Denne tur udgår på 3 dages turen.
 
Dag 4. Efter morgenmad og feriedage krydret med oplevelser pakker vi bussen, inden vi kører mod Danmark. Bruger vi formiddagen til at udforske Friedrichsstrasse, som i dag har nye, flotte indkøbscentre med bl.a. Galleri la Fayette. Vi samles ved bussen igen ved middagstid og fortsætter mod Danmark.
 
Byen byder på kæmpe oplevelser i både Øst og Vestberlin.

Denne 4 dags tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag på 3 eller 5 dage, eller som passer lige til jeres ønsker.

Tur I A.  4 dage. Pris fra, pr. person i db.værelse

Hotel***

Pris v/ 30-36 personer

3,675.- 

Pris v/ 37-43 personer

3,375.- 

Pris v/ 44-50 personer

3,175.- 

Enkeltværelse tillæg

 650.-

 I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel*** m. 4 x overnatning og morgenmad, 4 x aftensmad, 3 x frokost, samt 1 stk. drikke vare til alle frokoster og aftensmad, 3 x dagsudflugter m. dansk talende guide.Kontakt os uforpligtende vedr. Berlin
Jeg ønsker:
   
By: Berlin
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com