Turen går til     Spreewald

Spreewald - Tysklands grønne Venedig

Mellem Berlin, Dresden og Cottbus finder vi en af Nordeuropas mindre kendte naturperler nemlig Spreewald, som med sine 480 km. Finmaskede net af kanaler, åer og bække, som i dag er et fredet område, hvor motorsejlads er forbudt, og hvor selv postbuddet må stage sig frem i sin lille postbåd.

Spreewald.jpg

Dag 1.   Efter opsamling kørere vi mod Berlin med passende pauser undervejs ankommer vi sidst på eftermiddagen til Cottbus, som ligger ca. 120 km. Syd for Berlin. Byen ligger ved floden Spreei udkanten af Spreewald.

Dag 2.   Efter morgenmaden skal vi på sejltur hvor man mageligt kan læne sig tilbage og lade sig fragte gennem det imponerende landskab. Vi kan også på egen hånd leje en båd og gøre arbejdet selv. Undervejs går vi i land - med mulighed for at nyde en lokal frokost. Efter opholdet i Lubbenau er vi sidst på eftermidagen til bage i Cottbus, hvor der er tid til at se nærmer på byens seværdigheder.
 
Dag 3.   Meissen og Dresden står på dagens program. Byen Meissen er ikke så kendt som produkterne, der fremstilles her. Meissenporcelæn har skrevet sig ind i den europæiske historie, og vi besøger den kendte fabrik. Her ser vi, hvordan leret på forunderlig vis omdannes til de smukkeste brugsgenstande og skulpturer, og i museet ser vi et udvalg af porcelæn fra de sidste 200 år. Sachsen var et selvstændig kongerige indtil 1871, og hovedstaden Dresden bærer tydeligt præg deraf. Slottet Zwinger, den smukke Semper Opera og Frauenkirche ligger langs Elbens flodløb og er alle en kulturhovedstad værdig. Særlig imponerende er det at se den nyligt genopbyggede by, der nærmest blev jævnet med jorden i 1945.
 
Dag 4.   Spreewalds størrelse gør, at vi holder os i lokalområdet. Vi besøger den gamle mølle ved Straupitz, der er sat i stan, vi kan se hvordan en mølle har savet træ, lavet olie samt malet korn. Hele området er kendt for sin store produktion af drueagurker. Byen Lubben ligger også på ruten.
 
Dag 5.   Efter morgenmad og feriedage krydret med oplevelser kørere vi igen mod Danmark.
 
Denne 5 dags tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag med 4 eller 6 dage, eller som passer lige til jeres ønsker.

5 dage Priser pr. person i DB.værelse.

Hotel***

Pris fra v/30-36 personer

?

Pris fra v/37-43 personer

?

Pris fra v/44-50 personer

3,495.-

Enkeltværelse tillæg

650.- 

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel*** m. 4 x overnatninger m. morgenmad, 4 x aftensmad, 3 x udflugter, 1 x morgenbuffet på færgen, 1 x aftens buffet på færgen, 1 x sejltur på Elben, 1 x kanesejledas i Spreewald og 1 x frokost i Spreewald.Kontakt os uforpligtende vedr. Spreewald
Jeg ønsker:
   
By: Spreewald
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com