Turen går til     Mosel

Mosel - Her nyder vi synet af de mange velplejede vinmarker

Mosel: Mosel promenaden er en oplevelse i særklasse. Her nyder vi synet af de velplejede vinmarker, oplever den livlige trafik på Mosel, og ser de velholdte byer med de mange bindingsværkshuse. Det en feriesucces år efter år. Tilfredse mennesker kommer hvert år hjem og beretter om et skønt feriemål, om en stemning og en natur i særklasse.

Mosel.jpg

Dag 1.   Efter opsamling kører vi mod Hamborg, Bremen, Dortmund og Køln, hvor vi krydser Rhinen og kort efter Mosel, vi ankommer til vort hotel først på aftenen, hvor værelserne og middagen venter os

Dag 2.   Her ser vi nærmer på den romantiske vinby Cochem, som rummer mange seværdigheder, bl.a. de mange bindingsværkshuse, det barokke rådhus, brostensbelagte stræder, cafeer og butikker. For de vandreglade gæster er der mulighed for at besøge borgen Reichsburg, der har knejset over byen de sidste 1000 år. med en pragtfuld udsigt over Mosel. Der vil også være mulighed for en sejltur på Mosel fra Cochem til den maleriske by Bilstein. Byen bliver ofte benyttet som filmkulisse. Vi får også mulighed for at smage på den lokale vin, der dyrkes på de stejle marker omkring byen.
 
Dag 3.   Heldagstur langs Mosel promenaden, her nyder vi synet af de velplejede vinmarker, oplever den livlige trafik på Mosel og flere smukke byer passeres på vejen , vi besøger byer som Bernkastel-Kues med de mange bindingsværkshuse og Tysklands ældste by Trier, hvor vi går i romernes fodspor og ser både Porta Nigra, Domkirken St. Peter og kejser Konstantins tronsal Aula Palatina.
 
Dag 4.   Besøger vi byen Trier som er tysklands ældste by, oprindelig grundlagt af kelterne for mere end 2000 år siden. Byen blev senere romersk koloni og i 3 og 4. årh. var den romersk kejserresident. I Trier kan vi oplever bla. Amfiteater fra romer tiden. Vi gør ophold i den historiske bydel inden vi kører frem til Porta Nigra, den gamle romersk byportgår gennem gågaden til den store Basilika der ligeleds er fra rommer tiden udkant.
 
Dag 5.   Efter morgenmad og feriedage krydret med oplevelser kørere vi igen mod Danmark.

Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker.

5 dage. Priser  pr. person i DB.Værelser

Hotel***

Pris v/25 personer  
Pris v/35 personer
Pris v/45 personer
Enkeltværelse tillæg  Kontakt os uforpligtende vedr. Mosel
Jeg ønsker:
   
By: Mosel
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com