Turen går til     Skagen & Læsø

Skagen & Læsø - En Oplevelse

Skagen er toppen af Danmark Oplev solnedgangen fra "solnedgangspladsen, helt ude ved vesterhavet, eller gå op på "kikkerbakken" lige bag byen, hvor det imponerende Sømærke stadig står. Gammel Skagen er et lille idyllerisk sted, med sine mange flotte Skagen huse.

Skagen & Laesoe.jpg

1 dag: Opsamling på Sjælland, og via Storebæltsbroen til Fyn og Jylland. Op gennem Jylland hvor vi stopper ca. 3 timer ved den Gamle By i Aarhus mulighed for frokost. Herefter kører vi langs Mariager Fjord gennem Rold Skov mod Ålborg, til vort hotel i Dronningelund.

2. dag: Efter morgenmad kører vi til Skagen og udforsker byen, forbi de kendte steder, Havnen med de kendte Bindesbøll-Pakhuse. Forbi auktionshallerne mod Østerby gennem de små gader, vi ser Skagens gule huse med de røde tage og til Skagens ældste fyr, Vippe fyret. Videre ud på Grenen, hvor havene Kattegat og Skagerrak mødes - det sidste stykke vej ud til spidsen foregår med traktor “Sandormen.

3. dag: Besøger vi Læsø hvor vi bla. Skal oplever et salt syderi, og frilandsmuseum der ligger på sit oprindelige sted, og med sit enorme sølvgrå tang tag med bevoksning af blomstrende planter, er den ved at være et af de efterhånden få eksempler på de tang huse, der for bare halvtreds år siden var så almindelige på Læsø - og som ikke findes andre steder i verden. Der vil være mulighed for at spise frokost på Læsø.
4. dag: Efter morgenmad pakker vi bussen, hjemturen turen går via Ålborg og Silkeborg til Himmelbjerget, hvor vi gør ophold. Herefter kører vi mod Ry hvor der vil være mulighed for frokost på Ry Parkhotel. Derfra via Horsens, Vejle og videre til Lillebælt broen over Fyn, og vider over Storebælt broen, hvor vi er tilbage til Sjælland midt på aftenen.
 
Denne 4 dags tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag 3 eller 5 dage, som måske passer lige til jeres ønsker.
 

4 Dage fra priser pr. person i dobbelt værelser

Hotel***

Pris v/ 30-36 personer

?

Pris v/ 37-43 personer

?

Pris v/ 44-50 personer

?

Eneværelse tillæg

?

I overstående priser er inkluderet bus, bro, moms, rejsegarantifonden, hotel*** m. 3 x overnatninger og morgenmad, 3 x aftensmad på hotellet Kontakt os uforpligtende vedr. Skagen & Læsø
Jeg ønsker:
   
By: Skagen & Læsø
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com