Turen går til     Rømø

Rømø - Oplev sort sol

Hvad enten man vil opleve marsken, de store fugletræk –sort, grå, hvid sol - eller fornemme tidevandets unikke rytme ved Højer Sluse og Ballum Sluse får man naturoplevelse i særklasse. Og så kan man jo kombinere det med at opleve masser af andre seværdigheder bl.a. et besøg på Manø hvor vi kører med traktor bussen over marsken. Vi besøger Ribe og dens Domkirke samt ophold i Tønder og grænsehandel.

Romo.jpg

1. dag: Opsamling på Sjælland, og så via Storebæltsbroen over Fyn til Jylland. Og ned gennem Jylland til Tønder. Her gør vi et ophold hvor vi går på opdagelse i den smukke by, der vil også være tid til frokost, efter en 3 timers pause fortsætter vi over grænsen ved Suderlugum hvor vi kan gøre vores indkøb. Herefter fortsætter vi langs Marsken og dens natur, og snart er vi fremme på Rømø og ved vores hotel for de næste 2 nætter, Hotel Kommandørgården Hotellet er 4-stjernet, har restaurant, bar og alle værelser er med telefon, TV, hårtørrer samt toilet og brus. Middag på hotellet

2. dag: Efter morgenkaffen køre vi mod byen Vester Vedsted hvor vi skifter vores bus ud med traktor bussen, turen over vadehavet er en helt unik oplevelse turens varighed varer ca. 50 minutter, vi går en lille rundtur i den lille by, hvor vi ser ø ens kirke og den gamle redningsstation for søens folk, er idag suviner kiosk herefter spiser vi frokost på den gamle skole. Vi forlader Manø inden tid vandet. Kun mulighed for at se sort sol i fåret og efterår?
 
3. dag: Efter morgenmad, køre vi rundtur på Fanø hvor vi ser Havneby, Østerby, Rømø Kirke, Rømøs gamle redningsstation, Lakolk strand og Muset Kommandørgården m.m. Herefter går turen mod Ribe hvor vi ser bla. Ribe Domkirke som er Danmarks ældste og tillige den eneste fem-skibede kirke. Her efter ser vi Ribes historiske bydel. Lokal guide er med på alle turer.

Denne 3 dags tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker. 

3 Dage. Priser fra pr. person i DB.Værelser

Hotel***

Priser v/ 30 -36 personer

?

Priser v/ 30 -36 personer

?

Priser v/ 30 -36 personer

?

Eneværelse tillæg

?

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel m. 2 x overnatninger og morgenmad.Kontakt os uforpligtende vedr. Rømø
Jeg ønsker:
   
By: Rømø
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com