Turen går til     Lolland, Falster & Møn

Lolland, Falster & Møn - Sydhavsøerne

Tag med på denne herlige Danmarks tur og oplev de skønne øer, Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. Vi kører igennem dejlige landskaber med træernes og markernes friske farver, igennem hyggelige byer, forbi gamle godser og herregårde, der hver især har sin egen historie.

Lolland, Falster & Moen.jpg

1. dag: Efter opsamling på Sjælland, besøger vi Gavnø Slot hvor der bliver lejlighed til at opleve parkens farverige blomsterflor, slottes store maleri samling samt slotskirken. Herefter går turen mod Vordingborg hvor vi ser det berømte Gåsetårn. Og videre mod Farøbroen til vort hotel.

2. dag: Efter morgenmaden, byrundtur i Nykøbing Falster hvor vi bl.a. ser resterne af Nykøbing slot, kanalhavnen, slotsbryggen og kirken. Herefter besøger vi Middelaldercentret der er et eksperimenterende museumscenter, hvor man har genskabt et autentisk middelalderligmiljø fra slutningen af 1300 tallet, her er der mulighed for at spise t middelalder måltid og efter vi har set den tonstunge krigsmaskine Bliden skyde ud over sundet, kørr vi til Maribo, hvor vi ser domkirken. Der fra kører vi gennem skoven forbi store herregårde og Maribo søerne til Nysted havn.
 
3. dag: Efter morgenmad pakker vi bussen kære tilbage mod Farøbroen og videre over dæmningen som fører os til Møen, her besøger vi Møens Klint hvor vi har mulighed for at gå ca. 500 trin ned til stranden. Der er også mulighed for at besøge det nye geologiske center ved klinten. Herefter kører vi til Fanefjord kirker, hvor vi ser de berømte kalkmalerier. Vi kører gennem Stubbekøbing, forbi Næsgård Landbrugsskole, og videre mod Dronning Alexandrines Bro til Sjælland hvor vi fortsætter hjemad, hvor vi startede.
 
Denne tur er et forslag som kan benyttes eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag som passer lige til jeres ønsker. 

3 Dage. Priser fra pr. person i dobbelt værelse

Hotel***

Pris fra v/ 30-36 personer

?

Pris fra v/ 37-43 personer

?

Pris fra v/ 44-50 personer

?

Eneværelse tillæg

?

I overstående priser er inkluderet, bus moms, rejsegarantifonden, hotel*** m. 2 x overnatninger og morgenmad,Kontakt os uforpligtende vedr. Lolland, Falster & Møn
Jeg ønsker:
   
By: Lolland, Falster & Møn
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com