Turen går til.   "Altes Land"  Stade

Oplev Nordtysklands ældste by Stade som er kendt helt tilbage til år 800 er en lille smuk middelalder by der ligger tæt ved Elben og Hamburg. Den over 1000 år gamle havne- og Hanseby er administrations by for landkredsen Stade i den tyske delstat Niedersachsen. Stade har bevaret sin middelalder charme. Byens seværdigheder befinder sig stort set alle i den indre bydel. Stades havneanlæg fra det 13. århundrede er desuden en af de ældste i Europa.

Billedresultat for stade

Den over 1000 år gamle havne- og Hanseby er administrations by for landkredsen Stade i den tyske delstat Niedersachsen. Stade har bevaret sin middelalder charme. Byens seværdigheder befinder sig stort set alle i den indre bydel. Stades havneanlæg fra det 13. århundrede er desuden en af de ældste i Europa.

Den lille havn er udsmykket med smukke bindingsværkshuse. Langs med gågaden med gyderne fra middelalderen ligger de fine forretninger som perler på en snor. Det historiske rådhus samt de to kirker St. Wilhadi og St. Cosmae et Damiani sammen med håndværkskunst fra det 17. århundrede giver byen endnu mere charme. Vi besøger også Bremen på denne tur.
Bremen er Tysklands ældste søfarts by beliggende ved Weser floden , så tidligt som i 1358 blev Bremen medlem af Hansaunionen. I 1646 blev byen en fri by i kejserriget. Bremen er nok ikke en af de byer der er mest besøgt af danskere , men skulle du komme forbi bør du ikke undlade at aflægge byen et besøg.
Denne 5 dagstur er et forslag som kan benyttes, eller de kan kontakte os til at lave et forslag på 5 eller 6 dage eller som passer lige til jeres ønske. 
                            
4 Dage.  Priser fra, pr. person i db. værelse.

       Hotel***      

Pris v/ 30-36 personer fra.

0

Pris v/ 37-43 personer fra.

2,995.-

Pris v/ 44-50 personer fra.

0

Enkeltværelse tillæg

 450,-

       
 I overstående priser er inkluderet bus, bro, færge, moms. vejskat, rejsegarantifonden og hotel*** m. 4 x overnatning og morgenmad, 4 x aftensmad, 1 x frokost
 

 Kontakt os uforpligtende vedr. Stade
Jeg ønsker:
   
By: Stade
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com