Turen går til   Rugen

Rugen. Tysklands største ø, og den smukkeste med de varierende landskaber og dens smukke beliggenhed i Østersøen forklar hvorfor. Her finder man sandstrande, kridtklinter, indsøer og små landsbyer, og særligt kendetegnende for øen er de flotte alleer, der snor sig gennem landskabet.

Velkommen til Greifswald, Rügen og Usedom

Dag 1.  Afrejse fra Sjælland via Gedser med færgen til Rostock, herefter kører vi mod Rugen  venter.                              

Dag  2. Efter morgenmaden kører vi syd på til Potbus, som også kaldes for "Den hvide by". Byen voksede i 1800 tallet op omkring øens første varme havbadeanlæg og slottet. Efter en rundtur i byen fortsætter vi med damplokomotivet "Rasende Roland" til Binz, som er rugens mest mondæne badeby. Her bliver der tid på egen hånd, inden vi fortsætter til Prora hvor Hitler lod et af verdens største feriehotel, "Kolos von Prora" opføre. Den blev bygget som ferieby til de tyske arbejder, og der skulle være plads til 20.000 personer i det gigantiske anlæg på Rugens østkyst. det blev påbegyndt i 1939, men nåede aldrig at blive brugt. Efter krigen var russiske soldater indkvarteret her. I dag bliver det brugt som vandre hjem , museum og nye flotte ejerlejligheder, herefter aftensmad på vort hotel.

Dag 3. Efter morgenmaden sejler vi fra havnen i Sassnitz, langs de hvide kridtklinter og nyde udsigten til det fascinerende klippe fremspring "Kongestolen" sejlturens varighed ca, 1½ time. Herefter tid på egen hånd, efter frokosten kører vi gennem Jasmund nationalpark til Putgarden hvor vi skal med traktor tog til øens nordligste punkt Kap Arkona, her er anlagt store bunkersanlæg, hvorfra man i koldkrigen kunne overvåge civil og militær trafik i Østersøen. herefter tilbage til vort hotel og aftensmadden. 

Dag 4. Efter morgenmaden kører vi over til fastlandet til den gamle hansestad, Stralsund, hvis arkitektur vidner om Hanse forbundets storhedstid. Efter Tysklands genforening har man restaureret store dele af den gamle bydel, der nu er optaget på Unescos liste over verdenskulturarv. Vi går en lille byrundtur hvor vi ser bl.a. det gamle torv med de smukke gavlhuse, rådhuset og Nicolaikirche samt byens ældste gade, Fahrstrabe. Herefter tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til rugen og Sassnitz og aftensmaden på hotellet. 

Dag 5. Efter morgenmaden pakker vi bussen og køre mod Rostock hvor vi gør et stop hvor der bliver mulighed for at udforske byen og spise frokost. Herefter kører vi til Border Shoppen hvor vi kan handle inden vi skal med færgen, hjemkomst sidst på aftenen.

Denne 5 dags tur er et forslag som kan benyttes, eller de kan kontakte os og få os til at lave et forslag på 4 eller 6 dage eller som passer lige til jeres ønske.

5 Dage Priser pr. person i db. værelse

Hotel***

Pris fra v/ 30-36 personer

?

Pris fra v/ 37-43 personer

?

Pris fra v /44-50 personer

3,675.-

Enkeltværelse tillæg

 500.-

I overstående priser er inkluderet bus, færge, moms, vejskat, rejsegarantifonden og hotel*** m. 4 x overnatninger og morgenmad, 4 x aftensmad, 1 x morgen buffet på færgen, 1 x aftenbuffet på færgen, 3 x udflugter, 1 x togtur m racing roland, 1 x sejltur langs de hvide klinter, 1 x tog til Kap Horn og 1 x besøg i border shoppen.

 

 

 

 

 


Kontakt os uforpligtende vedr. Rügen
Jeg ønsker:
   
By: Rügen
   
Navn
Adresse:
Postnr.
By
Telefon
Email
   
Afrejsedato: * ønsket dato
Hjemrejsedato: * ønsket dato
   
Antal personer:
   
Hotelstandard: * f.eks. bymidte 3 stjernet
   
   
Kommentar:
   
 
Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com