Service i fokus    Personlig kontakt    Aftaler overholdes    Rejser med indhold

SPAR Rejser arrangerer og tilrettelægger selv et udvalg af busrejser i ind- og udland, samt En dags ture / Udflugter i Danmark.

Vi har ikke noget "fast" program med planlagte afgange og rejsedatoer - men arrangerer rejsen efter jeres ønske og tidspunkt for rejseperiode.

På siden finder I inspiration til busrejser og busudflugter - nogle forslag er nye og andre er rejser der er afprøvet en eller flere gange af andre grupper.

SPAR Rejser og vore samarbejdspartnere har alle et godt kendskab og en stor kontaktflade med hoteller og lokale bureauer i både Danmark, Skandinavien og de øvrige lande omkring os.

Derfor vil det være muligt at tilbyde busrejser i både ind- og udland med et bredt indhold af gode og spændende opevelser.

Er din gruppe/forening af mindre størrelse (20-25 pers.) kontakt os gerne for et tilbud. Vi har andre grupper af samme størrelse, som kunne være interesseret i en rejse eller udflugt på samme tid og/eller sted. Et samarbejde der kan give en god pris for begge grupper. Ring på 5956 5040.

SPAR Rejser anbefaler og tilbyder (tilkøbes) en Rejseleder med på din og gruppens rejse. Rejselederen sørger for bl.a. indtjekning på hotellet, hjælp med evt. oversættelse af fremmedsprog, giver rejsebeskrivelse om byer, steder o.lign, undervejs, hjælper med at finde rundt, giver vigtig information, står til hjælp og rådighed ved evt. brug for læge / indlæggelse, servering af kolde og varme drikke i bussen  (det er ikke tilladt for kunder/gæster at gå rundt i bussen under kørsel, da der er påbud om at anvende sikkerhedssele). og mange andre opgaver. Kort sagt; - "en ekstra hånd"  , så du som gruppeleder eller formand, kan nyde rejsen og være der for medlemmerne. 

En vigtig del af busrejsen er naturligvis bussen. SPAR Rejser har valgt Franks Turistfart som samarbejdspartner på dette område. Alle vores rejser og udflugter køres i nyere og komfortable turistbusser. Det betyder klima og/eller airconditionsanlæg, god benplads, hvilestole, fodstøtter, armlæn, klapbord, musik og DVD anlæg køleskab, kaffemaskine og nødtoilet, samt god bagageplads for kufferter og evt. rollator eller alm. kørestol.

SPAR Rejser har også mulighed for at tilbyde rejser og udflugter i Liftbus med plads op til 19 kørestole + hjælpere. Indhent gerne tilbud. 

Vores chauffører og rejselederer er nøje udvalgt til hver rejse eller udflugt. De har alle et godt kendskab til det at rejse, at være på udflugt, at kunne finde rundt efter kort eller GPS, at kunne begå sig i udlandet, at have en god dialog med vore hoteller og andre samarbejdspartnere - og ikke mindst, at være behjælpelig og servicerende overfor vores gæster og kunder i bussen.

Chaufførene har et godt kendskab til deres bus og dens funktioner. De er opdateret på Køre- Hviletidsregler, Færdselsloven og gældende lovgivning for buskørsel i både ind- og udland, samt at kunne yde den nødvendige førstehjælp efter behov. (Lovpligtig EU chaufførudd.)

SPAR Rejser og vores erfarende medarbejdere - både chauffører, rejselederer og på bureauet - er klar til at hjælpe jer godt afsted på jeres næste rejse eller udflugt.

 

Webhotel: Flex4Business - www.flex4b.com